1 Temmuz 2013 Pazartesi

~ Havalı Su Tarifleri ~




Bu sıcak günlerde su içmeyi ve ikram etmeyi keyifli, lezzetli bir hale getirmek için güzel bir öneri... Vücuttan toksinleri atmanın en şahane yolu nedir? Tabi ki su içmektir. Ama sade olarak içmek zorunda değilsiniz. Hem de toksin atarken, bazı ek faydalar da göreceksiniz:


Şimdi içme suyu dolu bir cam sürahiyi alın:

1.LİMONLU; Birkaç dilim limon atın. Limon vücudun temizlenmesi ve alkali olmasına katkıda bulunacaktır.

2.NANELİ; Birkaç dal nane ekleyin. Hem suyun tadı güzel hale gelecek, hem kokusu! Midenize ve sindiriminize de destek verecektir.

3.SALATALIKLI; Dört-beş dilim salatalık ekleyin. Salatalık vücudunuzun nemlenmesi için harikadır ve inflamasyona karşı etkilidir.

4.ZENCEFİLLİ; Bir bilemediniz iki ince dilim ekleyin. Midenize iyi gelecek ve sindiriminize de. Özellikle gastritiniz varsa.

Bu suları bir gece buzdolabında bekleterek kullanırsanız, daha da etkili olacaktır. En azından birkaç saat. Ayrıca ph derecesi 8 üzeri su kullanmanızı tavsiye ediyoruz, mümkün olursa.

En baştaki benim yorumum hariç, diğer bilgiler alıntıdır. Sağlıklı Günler...



2 yorum:

  1. Merhabalar.Ziyaretinize çok mutlu oldum.Blogumu bir ay önce açtım,acemiyim yani.Önerileriniz varsa çok memnun olurum.
    (Kategoriler kısmını yerleşim-gadget ekle kısmından yaptım.Gadget olarak "etiket"leri seçin.Yeni açılan sayfada "göster" yazan yerin karşısında "düzenle" seçeneği var.Orada yazı yazarken eklediğiniz tüm etiketler çıkıyor.Ordan hepsini işaretlerseniz sorun hallolmuş olur.Umarım yardımcı olabilmişimdir.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.. Hayırlı olsun blogunuz... Önerilerim 1-2 tane var (mesela yorum yaparken harf doğrulaması derdine son vermenizi öneririm) vaktim olduğunda uğrayıp belirtirim ...

      Şu an blogta sorun var, paylaşımda yapamıyorum ... Sorun çözüldüğünde kategoriler kısmını dediğiniz şekilde deneyeceğim inş. (daha önce becerememiştim) .... Çok yardımcı oldunuz :) tekrar teşekkür ederim.... Sevgiler.. Selam ve dua ile....

      Sil